Over ons.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis door de jaren heen.

 • 2020

  De start

  Vanuit onze overtuiging en ambitie dat we Cargo Delivery met drones kunnen waarmaken richten we ons bedrijf op. We bundelen hiermee onze expertise en krachten voor de toekomst.

 • 2021

  Amsterdam, maaltijdbezorging

  Op 28 oktober 2021 vliegen we in het kader van onderzoek naar maatschappelijke acceptatie een maaltijd vanaf de Amsterdam Toren naar het nieuwe hoofdkantoor van Just Eat over het IJ.

 • 2022

  Demonstraties Use Cases

  De ontwikkeling van een Drone Cargo Station waarop de drone veilig kan landen en vervolgens de cargo af kan lieren. Deze cargo station is in 2022 gebouwd en samen met de lier getest.

 • 2023

  Control Room en Waterstof

  Onze controlroom opgebouwd voor BVLOS aansturing van drones. Deze controlroom is voorbereid voor de nieuwe Waterstofdrone. Deze drone is oa. voorzien van BVLLS Connectivity, Remote ID, Parachute, FLARM.

 • 2024

  Onderweg naar Drone Delivery

  Wij hebben onze ervaring omgezet in een helder plan van aanpak. Met dit plan van aanpak bieden we een toolkit om Drone Delivery mogelijk te maken op basis van een quick scan en een haalbaarheidsstudie. Het resultaat is een 360 graden benadering waarin Regelgeving, Maatschappelijke aspecten, Technologie en Logistieke integratie zijn uitgewerkt.

Ons team

Frans Hamstra

Begonnen in de sales maar al vroeg in zijn carrière hield hij zich bezig met de menselijke component van het zaken doen. Daarnaast heeft hij een schat aan ervaring bij lokale- en provinciale overheden. Hij is een kleine 13 jaar ondernemer en partner bij Drone Delivery Services

Chief Operating Officer

Lars de Kloet

Heeft een lange financiële carrière in kredietmanagement, whole-sale-banking zakelijke markt, daarnaast veel ervaring in projecten tussen markt en overheid, hij is inmiddels alweer 14 jaar ondernemer en partner bij Drone Delivery Services.

Chief Finance Officer

Jan Wiersma

Is begonnen in de sales en heeft diverse ervaringen opgedaan als (sales)leidinggevende bij nationale organisaties, tot hij de stap naar ondernemerschap maakte. Hij is inmiddels 11 jaar ondernemer en partner bij Drone Delivery Services.

Chief Technology Officer

Egbert Swierts

Begon zijn loopbaan in de sales maar koos al snel voor het ondernemerschap in de drone-business en was een kleine 8 jaar betrokken als ondernemer bij projecten op het snijvlak van onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Hij is partner bij Drone Delivery Services.

Chief Commercial Officer